Kapcsolat

Matievics Családi Borászat és Vendégház

7121 Szálka, Hrsz 07/10

Tel: +36 20 44 99 652

E-mail: matievics@szalkabor.hu

www.facebook.com/matievicsbor

Szavazás

Melyik bort szereted a legjobban?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Szállásfoglalás


S
zobáink 2-3 fő számára kényelmesen vannak berendezve, egy franciaággyal és egy szükség esetén teljes értékű ágyként használható kanapéval. Két összenyitható szobánk akár hat ember számára is kényelmes pihenést tesz lehetővé. 

Minden szoba igényesen, egyedileg készített bútorokkal van berendezve, saját fürdőszobával és teakonyhával. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környékbeli dombokra, a szőlőre vagy a halastóra.

A pince melletti hangulatos kóstolótér minden vendégünk számára bármikor rendelkezésre áll kávézásra, csendes olvasgatásra, közös beszélgetésre vagy borozásra. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre: lehet egy padon gyönyörködni a kilátásban, a játszótéren a gyerekekkel mókázni, az istállónál lovakat, bárányokat simogatni, a vidék illatát érezni, a kis tóban a halakat etetni, vagy csak egy sétát tenni a szőlőben vagy a gyümölcsfák között.

Szobaáraink:

12.000 Ft/2 fő/éjszaka. (+kanapéágy 3.000 Ft/fő/éjszaka, +pótágy 3.000 Ft/fő/éjszaka) vasárnap-tól csütörtök-ig

13.500 Ft/2 fő/éjszaka. (+kanapéágy 3.000 Ft/fő/éjszaka, +pótágy 3.000 Ft/fő/éjszaka) péntek-szombat és ünnepnapokon valamint a nyári időszakban július és augusztus hónapban.

 

 

 

Szállásfoglalás

Amennyiben tudja már, hogy mikorra szeretne szobát foglalni, itt megteheti azt. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kérem, adja meg az alábbi adatokat.

E-mail cím *:
Telefonszám:
Érkezés tervezett dátuma:
Távozás tervezett dátuma:
Hány személynek szeretne szállást foglalni:
Amennyiben már tudja, kérem jelezze, hogy kéri-e az alábbiakat.:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!