Kapcsolat

Matievics Családi Borászat és Vendégház

7121 Szálka, Hrsz 07/10

Tel: +36 20 44 99 652

E-mail: matievics@szalkabor.hu

www.facebook.com/matievicsbor

Szavazás

Melyik bort szereted a legjobban?

Szavazok

Megosztás

Facebook

Szállásfoglalás


Földszinti szobáink 2-3 fő számára kényelmesen vannak berendezve, egy franciaággyal és egy szükség esetén teljes értékű ágyként használható kanapéval. Az emeleti szobánik két különálló helyiségből állnak közös fürdőszobával, itt egy 4-5 fős család is kényelmesen elfér. 

Minden szoba igényesen, egyedileg készített bútorokkal van berendezve, saját fürdőszobával. A szobákban konyha és főzési lehetőség nincs. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környékbeli dombokra, a szőlőre vagy a halastóra.

A pince melletti hangulatos kóstolótér minden vendégünk számára bármikor rendelkezésre áll kávézásra, csendes olvasgatásra, közös beszélgetésre vagy borozásra. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre: lehet egy padon gyönyörködni a kilátásban, a játszótéren a gyerekekkel mókázni, az istállónál lovakat, kutyust simogatni, a vidék illatát érezni, a kis tóban a halakat etetni, vagy csak egy sétát tenni a szőlőben vagy a gyümölcsfák között.

Szobaáraink:

12.000 Ft/2 fő/éjszaka. (+kanapéágy 3.000 Ft/fő/éjszaka, +pótágy 3.000 Ft/fő/éjszaka) vasárnap-tól csütörtök-ig

13.500 Ft/2 fő/éjszaka. (+kanapéágy 3.000 Ft/fő/éjszaka, +pótágy 3.000 Ft/fő/éjszaka) péntek-szombat és ünnepnapokon valamint a nyári időszakban július és augusztus hónapban.

 

 

 

Szállásfoglalás

Amennyiben tudja már, hogy mikorra szeretne szobát foglalni, itt megteheti azt. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kérem, adja meg az alábbi adatokat.

E-mail cím *:
Telefonszám:
Érkezés tervezett dátuma:
Távozás tervezett dátuma:
Hány személynek szeretne szállást foglalni:
Amennyiben már tudja, kérem jelezze, hogy kéri-e az alábbiakat.:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!