ÜDVÖZLÜNK SZÁLKÁN,
A PINCEHEGY DŰLŐ TETEJÉN!

Gondozott szőlőültetvényünk közepén borainkat kóstolva személyesen is megtapasztalhatod a vidéki vendégszeretetet a Szekszárdi borvidék egyik legszebb fekvésű birtokán.

MATIEVICS VENDÉGHÁZ FESTŐI KÖRNYEZETBEN

Minden szoba igényesen, egyedileg készített bútorokkal van berendezve, saját fürdőszobával. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környékbeli dombokra, a szőlőre, a halastóra. A pince melletti hangulatos kóstolótér minden vendégünk számára bármikor rendelkezésre áll kávézásra, csendes olvasgatásra, közös beszélgetésre vagy borozásra. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre.

Háromszog-divider
Matievics Borászat cégeknek

Céges Rendezvények

Egy órára az M0-tól – távol az irodától, máshogy. Vendégházunk különleges helyszín workshopoknak, trainingeknek, csapatépítő programoknak, vezetői megbeszéléseknek.

A szállás mellett 10-15 fős, korszerűen felszerelt, de a hely stílusához illeszkedő konferenciatermünk is rendelkezésükre áll.

Romantikus Hétvége

Tökéletes elvonulási lehetőség pároknak, hogy egy finom vacsora és egy palack bor mellett teljes nyugalomban lehessenek kettesben.

Kétszemélyes romantikus vidéki hangulatú szobáinkkal, nagy méretű kényelmes ágyakkal, és minden évszakban friss virágokkal, natúr szappannal és reggelire helyi finomságokkal várjuk az ide érkezőket.

Romantikus hétvége Matievics Borászat

Baráti Összejövetelek

Borkedvelő társaságok a szőlőtőkék és a pince előtti teraszon, a borásszal beszélgetve kóstolhatják máshol csak limitáltan elérhető borainkat.

Bensőséges Esküvők

Szűk körű esküvőknek ideális helyszínt tudunk biztosítani, legfeljebb 30 főig. Egy csodálatos panorámájú környezetben, romantikus hangulatban, egy helyen van lehetőség a szertartásra, a fotózásra és a vacsorára.

Matievics Borászat esküvőknek
Matievics Borászat

Kedves vendégeink mondták

A hely ahol garantáltan fel lehet töltődni. Csend, nyugalom, erdő, mező, domb, völgy, klassz szobák, remek borok, finom étkek, barátságos házigazdák. A hely, ahova visszamész, mert rabul ejt…

Nagy Gyuri

Gyönyörű vendégház, festői környezetben. A nyugalom szigete. Finom borok és ételek, kedves, figyelmes vendéglátók. Maximális nyugalom és feltöltődés. Visszatérünk még.

Barta Kata

Csodálatos hely, a nyugalom kis szigete. Gyönyörű környezet, ízlésesen berendezett szobák, közös helyiség, bőséges reggeli, kérésre fenséges ebéd, vacsora, tökéletes kiszolgálás, kedvesség, rugalmasság.

Balogh Éva

Háromszog-divider-down

Rendelj kiváló borainkból

Hat palacktól Magyarországon belül postázzuk, 15000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget mi álljuk.


Borkóstoló Szálkán

Borászatunkat a Szekszárdi-dombvidéken egy gyönyörű fekvésű, lenyűgöző panorámájú, három hektáros birtokon alakítottuk ki. A két hektárnyi saját telepítésű szőlő melletti kóstolóterünkben és pincénkben lehetőséget nyújtunk borkóstolásra, amely segít a megfelelő bor választásában!

Borkóstoló

Ismerj meg minket

Szeretnénk minden vendégünket megajándékozni azzal az élménnyel, amit nekünk is nyújt a környék, a falu, a birtok. A csend, amit éjszaka hallani lehet, vagy a strand nyüzsgése egy meleg hétvégén. A környék erdeinek érintetlensége vagy a gondosan művelt szőlőtáblák látványa. A hó puhasága egy tiszta téli éjszakán vagy egy száraz forró augusztusi délután, egy roséfröccsel a pohárban.

Szeretnénk, hogy a megérkezés Vendégeink számára is egy másik világba történő átlépést jelentse, amikor hátrahagyhatják egy időre a mindennapjaikat, hogy annak feladataitól, kihívásaitól eltávolodva erőt – és talán bölcsességet – merítsenek, hogy visszatérve még sikeresebben vegyék az akadályokat.

Sokan kérték tőlünk a nálunk megszeretett ételek receptjét, így összegyűjtöttük őket. Ha feliratkozol, ezeket emailben elküldjük, és érdekes tippeket is adunk borainkról, programjainkról!



    Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót